Jassenonline.nl is dé online webshop voor de aankoop van je nieuwe jas. Gespecialiseerd in een ruim aanbod met altijd de beste jassen van ieder merk. Met merken als Moscow, Elvine, Rains, Modström, Reset, Fortezza en nog veel meer voor zowel dames, heren en kids hebben wij nieuwste trends in de collecties. Ieder seizoen zoeken wij de beste en leukste collecties uit die volledig passen binnen de trends van het seizoen. Zowel in kleur, model en materiaal.

Niet alleen alle kleuren zijn verkrijgbaar, maar ook een breed aanbod in maten varierend van XS tot 2XL. Parka's, Bombers, Packable Down Jackets en nog veel meer. Alles is te vinden onder de verschillende merken. Service, functionaliteit en diversiteit staan centraal.

Jassenonline.nl biedt jou als klant een ruim en overzichtelijk perspectief op jassen en richt zich erop om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken om online je favoriete jas uit te zoeken en deze volledig naar wens te kopen.

Kom je er niet uit op de site of heb je andere vragen en/of opmerkingen, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.

 

Team Jassenonline.nl

We Love Jackets

Copyright © 2018 Jassenonline.